Oefen winst voor SC Buitenboys tegen OSV (4-0).

SC Buitenboys heeft op eigen veld een verdiende 4-0 winst geboekt op het Amsterdamsche OSV. Bij de rust stond er al een 2-0 stand op het scorebord. Deze stand had ook hoger kunnen zijn gezien de mogelijkheden.

Vanaf het begin gaf de thuisclub de toon aan en was met leuk aanvalsspel duidelijk de betere ploeg. Er waren diverse mogelijkheden om snel op voorsprong te komen maar de kansen werden nog niet benut. Na zo’n twintig minuten was het dan wel raak, na een goede actie van Gianni Rellum en Giovanni Kasanwirjo scoort de 1-0. Nog voor de rust werd het ook nog 2-0 door Rowdy Moorman. OSV kreeg maar weinig grip op het spel van de thuisclub en moest toezien hoe Buitenboys haar eigen spelletje speelde. rust 2-0.

Geen druk

Na de rust verslapte Buitenboys niet en was het Mitchel Martens die de 3-0 inschoot.

OSV beet nu even van zich af en kwam nu meer voor het doel van de tegenstander maar kon niet echt potten breken. Uiteindelijk pakte Buitenboys de draad weer op werd het ook nog 4-0 door Rowdy Moorman op aangeven van Giovanni Kasanwirjo. Hier bleef het bij en is de thuisclub op de goede weg en boekte de tweede overwinning op rij in de oefencampagne.

Trainer Mark Steur was dan ook tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg en zag diverse acties terug die op de trainning aan de orde waren geweest. “Dit geeft vertrouwen en zijn we op de goede weg “.