Zwemmen voor Daan!

Ieder jaar wordt in Amsterdam de Amsterdam City Swim gehouden om geld op te halen ter bestrijding van de spierziekte ALS. Helaas gooit corona roet in het eten en zullen duizenden zwemmers op 29 augustus niet gezamenlijk in de Amsterdamse grachten duiken.

De organisatie heeft de zwemmers nu opgeroepen aankomend weekeinde ergens in Nederland zelf wel in het water te springen en een nat pak te halen voor de spierziekte ALS.

Rocher Mollenkamp van RM Personal Trainers uit Almere: ,,Onze vriend Daniel heeft ALS. Om zijn leven te vieren en eren, wilden wij zwemmen door de grachten van de stad waar Daniel zoveel feestjes, plezier en mooie momenten heeft meegemaakt.”

Mollenkamp gaat verder: ,,Helaas gaat dat niet door, maar toch zullen we zondag een nat pak gaan halen voor de spierziekte ALS. Om 10 uur duiken acht van de 49 team Daniël-leden in het water bij het Almeerderstrand.”

Daarnaast geeft RMPT een aantal groepstrainingen (vanaf 12 uur) op het strand voor sportievelingen die ook hun steentje willen bijdragen aan de stichting ALS.

Het inschrijfgeld voor de trainingen wordt uiteraard gedoneerd aan de Stichting ALS.

Iedereen kan zich hier voor opgeven!

Voor meer informatie: info@rmpersonaltrainers.nl

https://www.amsterdamcityswim.nl/actie/natpakvoorals#

Geschreven door