ASC Waterwijk uitgeschakeld voor de beker (3-2).

Waterwijk werd zaterdag uitgeschakeld voor de beker door eersteklasser sv Huizen. Waterwijk telt een fiks aantal spelers die ooit het edele groen-geel van Huizen gedragen hebben. En waar het sowieso lastig is om een tot op het bot gemotiveerde underdog eronder te krijgen, maakt de extra motivatie om iets te laten zien tegen je oude club die opgave nóg lastiger.

zwakke momenten bij Huizen

Waterwijk kwam aan de leiding door twee uitermate zwakke momenten in de defensie van de thuisclub betekende even zovele doelpunten voor onze bezoekers, Lindo Pourchez maakte de 0-1 op aangeven van Gary Bouwmeester. Huizen maakte later de 1-1 maar nog voor de rust was het Lesley Vlieger die de 1-2 in kopte na een corner van Steve Promes. Na een tweede gele kaart van Jordy Kreeveld kwamen de Almeerders met tien man te staan.

Geen geluk

Na de rust kreeg Waterwijk direkt een paar mogelijkheden maar het geluk was er niet om te scoren. Dat deed Huizen wel en een indraaiende bal werd met de arm verlengd maar de arbiter wilde nergens van weten (2-2). Waterwijk probeerde wel om weer op voorsprong te komen maar moest uiteindelijk toestaan dat de thuisclub alsnog de 3-2 maakte. Hierna kwam Waterwijk niet verder dan een bal op de paal en bleef deze stand gehandhaafd. Voor de beker is Waterwijk na twee nederlagen uitgeschakeld.

Komende wedstrijd speelt Waterwijk nog tegen Loosdrecht dat ook uitgeschakeld werd.

Geschreven door