ASC Waterwijk krijgt te weinig tegen OSV

Waterwijk heeft het eerste punt van dit seizoen binnen gehaald maar liet ook aardig wat  kansen liggen op de overwinning. OSV behaalde ook het eerste punt, maar zag later in de wedstrijd een speler met rood vertrekken. Waterwijk kon hier niet van profiteren en moest met een punt genoegen nemen

Waterwijk kwam vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong door Lindo Pourchez. Hierna nog meer kansen maar het vizier stond nog niet helemaal op scherp. De thuisclub kwam nu beter in de wedstrijd en had ook diverse mogelijkheden maar Waterwijk-doelman Surainy Carolus hield zijn ploeg in de wedstrijd. Later werd een te korte terugspeelbal de Almeerders wel fataal en maakte OSV gelijk: 1-1.

Voor de rust werd er niet meer gescoord en was dit wel de juiste stand.

Sterk teruggekomen.

In het tweede bedrijf kwam OSV al snel op 2-1 uit een hoekschop en liep Waterwijk achter de feiten aan. Snel na de 2-1 kwam Waterwijk sterk terug en kreeg OSV het moeilijk en moest soms flink ingrijpen om erger te voorkomen. Halverwege de 2e helft was het Waterwijk die de 2-2 in de touwen schoot nadat Kai van Essen Tim Klaasen-Bos op maat bediende en hij fraai scoorde voor de Almeerders. In de 80e minuut kreeg een OSV-speler nog rood toen Pourchez werd onderuit gehaald en kreeg Waterwijk hierna nog de kans om het duel in hun voordeel te beslissen maar de goal bleef uit en eindigde dit duel in 2-2, en behaalde Waterwijk het eerste punt van de competitie.

Waterwijk-trainer Ryan Smart vond dat zijn ploeg deze middag iets te weinig had gekregen, “Vooral na de rode kaart van OSV kregen we de gelegenheid om op voorsprong te komen maar dat verzuimde we, maar komende zaterdag krijgen we weer te maken met een goede tegenstander maar het is aan ons nu toe te slaan “, aldus de coach van Waterwijk.

Komende wedstrijd speelt de ploeg van Ryan Smart weer een uitduel tegen ASV Arsenal.

Archieffoto: Lindo Pourchez maakte het eerste doelpunt voor Waterwijk.