Inschrijving Starter van het jaar gestart

Almere is op zoek naar innoverende starters met lef. De gemeente Almere wil tijdens de landelijke Dag van de ondernemer haar waardering uiten aan de startende ondernemers in haar stad.

De Startersprijs is bedoeld voor startende ondernemers die door veel lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming hebben opgebouwd.

Starters uit Almere kunnen zich van 6 september tot en met 3 oktober inschrijven om in aanmerking te komen voor de prijs.
Na inschrijving worden de ondernemers geselecteerd op potentie, durf, innovatie, commerciële formule, financiële positie, visie, groeistrategie, kennis van de markt en creativiteit door een vakjury bestaande uit wethouder Maaike Veeningen, Vereniging Bedrijfskring Almere, Rabobank Almere, Lentink Accountants en MTH Accountants.

De drie genomineerden gaan samen de strijd aan om verkozen te worden tot de winnaar. Dit doen zij door het ophalen van stemmen met een zelfgemaakte promotievideo. Als genomineerde ontvang je onder meer hulp van een professionele editor, een reportage bedrijfsfotografie. De gemeente levert gedurende de wedstrijd een bijdrage aan de online zichtbaarheid van de genomineerden. Heel Almere heeft vervolgens een maand lang te tijd om te stemmen op haar favoriet.

De winnaar wordt bekendgemaakt op 19 november 2021 tijdens de landelijke Dag van de Ondernemer. De winnaar ontvangt een jaar lang gratis adverteren in de Almere Zaken.

Inschrijven kan via onderneeminalmere.nl/svhj

Geschreven door