Genomineerden ‘Onderneming van het jaar 2023-2024 Almere’ bekend

9 Almeerse bedrijven maken kans op de prijs ‘Onderneming van het jaar 2023-2024′. Deze prijs heeft 3 categorieën: de starters, kleine en midden-grote bedrijven. De kanshebbers zijn geselecteerd door een vakjury, waar wethouder Maaike Veeningen (Economische ontwikkeling) voorzitter van is. 
 
De starters zijn gekozen op basis van potentie, durf, innovatie, commercieel talent, financiële positie, visie, groeistrategie, kennis van de markt en creativiteit. De kleine en midden-grote bedrijven zijn daarnaast ook op andere criteria als onderscheidend vermogen in de markt, uitstraling en werkgebied, duurzaamheid op het gebied van people, planet en profit, maatschappelijke betrokkenheid in Almere en innovatie geselecteerd. 

Genomineerden categorie starter 

•    Mint
•    Brother Coating
•    Spotlezz

Categorie kleine bedrijven

•    Bagtac
•    Buzaglo
•    Bijzonder Jij

Categorie midden-grote bedrijven

•    Hoffmann
•    Thal Technologies
•    Thermen la Mer

Stemmen

Er worden in totaal 4 prijzen uitgereikt. Per categorie kiest de vakjury één winnaar. Daarnaast is er een publieksprijs, waarbij je kunt stemmen op jouw favoriete onderneming. De onderneming met de meeste stemmen, ongeacht de categorie, wint deze titel. Van 17 oktober tot en met 6 november kun je stemmen via onderneeminalmere.nl/ovhj. De uitreiking is op 17 november. Daarover maken we  binnenkort meer bekend. 

Geschreven door