SC Buitenboys op koers in de bekercompetitie.

Met weer een klinkende overwinning heeft Buitenboys zich verzekerd van de volgende ronde in de districtsbeker. De ploeg van Mark Steur speelt al weken  degelijk en doelgericht en bezegeld dat met winst. Nu werd Robinhood met 1-6 aan de zegekar gebonden.

Het duel begon wat moeizaam en scoorde de thuisclub al snel de 0-1 maar deze goal werd geannuleerd. Vijf minuten later nam Buitenboys de leiding en was Mitchell Martens de doelpuntenmaker na een harde voorzet van Caleb Frimpong (0-1). De Almeerders hielden een veldoverwicht dat dan ook later beloond werd. Een toegekende strafschop betekende de 0-2 door Collin John doordat  Aurangzaib werd onderuit gehaald en was de penalty een logisch gevolg. Verder voor de rust geen hoogtepunten meer.

Het heft in handen

Na de thee ging het aardig gelijk op maar toch namen de Almeerders het heft weer in handen. Martens en John zorgden dan ook dat de stand werd opgevoerd naar 0-4. De thuisclub kwam nog wel even terug door Steven Pienaar maar verder kwam men echter niet. Buitenboys wist nog wel te scoren en maakte Sharindra Jagroep de 1-5. Het slotakkoord was van Davy Altorf die uiteindelijk de 1-6 voor de Almeerders liet aantekenen.

Geschreven door