Voorbeschouwing Bekervoetbal.

Zaterdag dan de eerste bekerronde bij de amateurs, voor de Almeerse clubs staan de volgende wedstrijden op het programma.

ASC Waterwijk gaat in Amersfoort de strijd aan met ASC Nieuwland,ook een tweedeklasser dus zullen de ploegen aardig aan elkaar gewaagd zijn. De ploeg van Ben Vis heeft een redelijk oefenprogramma achter de rug en zal voor de beker dan ook zo ver mogelijk willen komen.  Het duel van zaterdag begint om 14.30 uur.

Herstellen

FC Almere dat in de oefenwedstrijden aardig wat goals tegen kreeg zal zich ongetwijfeld willen herstellen. Alleen van Desto werd met 5-2 gewonnen maar tegen Unicum en Loosdrecht ging men fors onderuit,wel met de wetenschap dat de ploeg van Charly Olf lang niet compleet was. Zaterdag gaat men voor de beker op bezoek bij het zondagteam van KFC dat ook tweedeklasser is. Dit duel staat gepland om 17.00 uur.

Goed presteren

SC Buitenboys dat uitstekend presteerde in de oefenwedstrijden krijgt wederom bezoek van sv Diemen waar men vorige week ruim van won. Het team van Mark Steur wil ook in de beker goed presteren en zal optimaal gemotiveerd zijn.  

Overige wedstrijden voor de beker zijn: Zaterdag: VOP- Forza Almere, Sporting Almere is vrij.  Zondag: Forza Almere-ASC Waterwijk.

Geschreven door