BSC Almere vrouwen Softbal sluit seizoen goed af.

De Almeerse Softbal vrouwen gaan goed overwinteren na een mooie 5-3 overwinning kwam dit tot stand.Het eerste team van de softbal selectie van BSC Almere  heeft de competitie 2021 uitstekend afgesloten. Met een mooie zege op Amsterdam Pirates bleef men  in de tweede klasse. Dat is een prima prestatie én belangrijk voor de verdere opbouw in de toekomst. 

fraaie wijze

De ploeg van interim-coaches Tom Boermeester en Frans van de Schepop, maakte op deze fraaie wijze het eerdere werk van hoofdcoach Peter Langeslag netjes af. Een goede defence onder leiding van pitcher Lizanne van Eijgen & catcher Lisa Groen en een scherpe aanval, stelde de 5-3 overwinning verdiend veilig.

Straks begint de wintertraining weer en daar ziet men ook weer vol enthousiasme naar uit.

Geschreven door