Doelpunten duur bij Sloterdijk tegen Waterwijk (zondag).

In een vrij gelijkopgaand duel heeft ASC Waterwijk deze middag het net niet kunnen vinden, ook tegenstander Sloterdijk had het vizier niet op scherp.

In dit duel waren er kansen over en weer maar op de juiste momenten faalden men. Het veldspel van Waterwijk zag er wel goed uit maar vlak bij de goal stokte het en werd scoren een lastige opgave. Sloterdijk kreeg ook wel een paar mogelijkheden maar ook hier bleek de zuiverheid niet aanwezig.

Tweemaal rood

Na de rust eenzelfde beeld al was de balcirculatie bij Waterwijk best wel hoog.Er waren ook nog twee rode kaarten te noteren bij Sloterdijk maar van de numerieke meerderheid maakte de Almeerders geen gebruik al waren daar wel mogelijkheden voor. Het bleef uiteindelijk bij de stand waar men was mee begonnen. 

Stappen gemaakt

Waterwijk-trainer Geruillo Koenders zag dat zijn ploeg wel weer een stapje verder was. “ De afspraken werden goed nagekomen maar dat kan nog beter. Helaas heeft dit duel geen winnaar opgeleverd maar dat moeten we de komende wedstrijd wel realiseren. We komen steeds beter in ons spel en dat moeten we gaan uitbreiden, als je een wedstrijd niet kan winnen moet je zorgen dat je hem ook niet verliest” waren de wijze woorden van de coach.

Komende wedstrijd gaat Waterwijk bij Kismet op visite.

Geschreven door