Forza Almere geeft voorsprong weg en verliest (2-4).

In de vierde klasse zaterdag kon Forza Almere niet compleet uitkomen en dat brak in de tweede helft de ploeg van Wim Vinck op. Tegenstander ASV5 profiteerde hier later in de wedstrijd van en won toch wel verdiend. Vijf spelers ontbraken bij Forza en dat is net even te veel liet trainer Vinck weten. De eerste tien minuten ging het nog wel goed, er werden wat kansen gecreëerd met later nog een bal op de lat.

Nog voor de rust kwamen de Almeerders op voorsprong, toen een afstandsschot verkeerd werd beoordeeld door de ASV doelman 1-0. Voor de rust maakten de gasten nog wel gelijk en  en was de spits van ASV bijna niet af te stoppen maar de rust ging in met 1-1.

Na rust ging het spel wel op en neer maar vaak werd het middenveld door Forza overgeslagen en daar profiteerde de thuisclub dan ook van.  ASV maakte daar goed gebruik van en wist nog twee keer tot scoren te komen.  Hierna kwam Forza toch nog even terug maar uiteindelijk trok men met 2-4 toch aan het kortste eind.