Peek en Cloppenburg in pand V&D

Kledingzaak Peek en Cloppenburg opent een vestiging in het voormalige pand van V en D in het centrum van Stad.

Een woordvoerder van eigenaar RJB Group bevestigt dat aan Almere Deze Week. Na het stoppen van V en D trok Hudson’s Bay in het pand aan de Citadel. Die formule kreeg nergens in Nederland voet aan de grond.

Peek en Cloppenburg had jarenlang een vestiging aan de Stationsstraat. In 1998 verdween de kledingwinkel uit veel Nederlandse winkelstraten. Momenteel heeft ‘Peek’ nog winkels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Leidschendam.

De modezaak heeft nog wel veel grote winkels in Duitsland. Ook is in Nederland van P en C een webshop actief. Onduidelijk is nog op welke manier de winkel in Almere wordt opgezet. Daarbij speelt de omvang van het gebouw een rol.

De eigenaar van het pand heeft niet bekend gemaakt wanneer de winkel opent.

Geschreven door