SC Buitenboys laat ook De Dijk puntloos achter.

In de zaterdag derde klasse gaat het Almeerse Buitenboys als een speer. Het team van coach Mark Steur zit behoorlijk in een vlo en wist ook zaterdag weer tot scoren te komen. De Dijk werd op eigen veld met 1-3 verslagen.

De Dijk nam wel direct het initiatief maar zag dat de eerste mogelijkheid werd gered door Buitenboys-doelman van Dekken. Voor Buitenboys kopte Collins John later de 0-1 in de touwen. Nog voor de rust was het weer gelijk door Aarbi.

Onder druk

In het tweede bedrijf waren de gasten de bovenliggende partij en zette De Dijk flink onder druk. Kansen waren er voor John en Montijn maar daar werd niet uit gescoord. Hierna kreeg De Dijk weer wat meer grip op het duel maar doeltreffend was men niet. Dat was Buitenboys uiteindelijk wel en scoorde via Rowdy Moorman na een mooie combinatie met John de 1-2. Hierna probeerde de thuisploeg nog om de gelijkmaker te forceren maar slaagde daar niet in en kon in de slotfase de Almeerders ook nog hun derde goal van de wedstrijd scoren,Martens scoorde na goed werk van Berendse de 1-3.

Komende zaterdag wacht Buitenboys EVC en a.s Dinsdag speelt men thuis voor de beker tegen Amstelveen Heemraad.

Geschreven door