Trainers Ben Vis en Charly Olf geloven in spectakel in Almeerse derby.

Zaterdag zal het bij ASC Waterwijk wel druk zijn betreft de derby in de zaterdag tweede klasse A. Ondanks dat de renovatie bij Waterwijk nog niet voltooid is zal de sfeer er niet minder om zijn.

Zowel Charly Olf van FC Almere als Ben Vis van Waterwijk zullen hun team optimaal voorbereiden op dit duel dat voor FC Almere zeer belangrijk is gezien dat de ploeg nog maar een schamel puntje verzamelde. Tegen AMVJ werd het  bij de stand van 3-2 in blessuretijd nog 3-3 en liet FC Almere in dit duel twee kostbare punten liggen. Waterwijk deed het beter en won twee duels maar moest haar meerdere erkennen in HBOK. EDO en Zandvoort werden wel verslagen.

Onder controle

Waterwijk- coach Ben Vis heeft zijn ploeg aardig onder controle maar weet ook dat Almere gretig zal zijn en dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden. Vis: “ Bij ons loopt het momenteel aardig maar de eindpass en de afronding laten nog wel eens te wensen over, verder is het voordeel dat de instelling uitstekend is en dat men veel voor elkaar over heeft. Ik geloof dan ook in een goed resultaat maar het potje moet nog wel even gespeeld worden “ aldus de coach die veel vertrouwen heeft in zijn ploeg.

Gemotiveerd

FC Almere-trainer Charly Olf kampt nog wel met wat blessures maar ziet ook dat zijn ploeg er steeds beter in komt, “ We spelen bij vlagen niet onaardig maar het scoren loopt niet zoals ik het graag zie. De ploeg is uitstekend gemotiveerd dus kunnen de toeschouwers op een spannend duel rekenen maar we mogen Waterwijk zeker niet onderschatten.

foto: Charly Olf hoopt dat zijn ploeg de kansen die er komen gaat benutten.

Geschreven door