Let’s Talk & Listen | Jongerenprogramma 10-11-2021

Hier wil je bij zijn, het gesprek voor en door jongeren.

Wij zijn op zoek naar jou. Ben je tussen de 15 en 27 jaar, ben je artiest en wil je de kans pakken? Cheyenne “Toney” Herdigein en Guillano Herdigein nemen jou mee in het gesprek. Zij gaan het hebben over educatie, veiligheid en weerbaarheid. Heb jij een sterke mening en wil je hierover praten? Dat kan op 27/10, 10/11, 24/11, 8/12, 22/12 en 29/12.

Via een live uitzending van Omroep Almere, in samenwerking met JAMES maken wij dit mogelijk en zullen wij met jongeren in gesprek gaan. De uitzending start om 20.00 uur en loopt tot 22.00 uur. Wil je het volgen? Dat kan simpel: klik op omroepalmere.nl en op een van de roze tegels. Je kunt ook inbellen via 036-3690072 of 036-3690073

We hopen iets van je te horen en zijn benieuwd naar jouw mening en je bevindingen.

Helaas moest één van onze gasten in quarantaine.

Team
Let’s Talk & Listen

Deze week hebben we weer twee leuke gasten, te weten:

GAST 1: Danyaé Bottse

Danyaé is 16 jaar en kickboxen is haar passie.

Zij is verbonden aan stichting JAMES.

GAST 2: Steffax

Steffax is een rapper van 17 jaar die woonachtig is in Almere en interesse heeft in het maken en schrijven van muziek. Steffax is te herkennen aan zijn muts. Zijn hobby is Freerunning hij houdt van hoogtes en het designen van kleding. Hij vindt familie, vrienden, vriendelijkheid en respect belangrijk in het leven.

Zijn muziek is gericht naar de mensen met een happy en positieve vibe. Mensen die naar zij muziek luisteren moeten een glimlach krijgen. Steffax is al twee keer bij ons jongeren programma te gast geweest.

Naam – Steffax – Geb datum 11 juni 2004

Instagram -: Steffax.xllll | Tiktok: Steffax.xllll

Geschreven door