Let’s Talk & Listen | Jongerenprogramma 22-12-2021

Hier wil je bij zijn, het gesprek voor en door jongeren.

Wij zijn op zoek naar jou. Ben je tussen de 15 en 27 jaar, ben je artiest en wil je de kans pakken? Cheyenne “Toney” Herdigein en Guillano Herdigein nemen jou mee in het gesprek. Zij gaan het hebben over educatie, veiligheid en weerbaarheid. Heb jij een sterke mening en wil je hierover praten? Dat kan op 27/10, 10/11, 24/11, 8/12, 22/12 en 29/12.

Deze week hebben we te gast

GAST 1: Marissa Lobo

17 jaar oud 

Zij houdt van muziek, beats maken, dansen en van iets creatiefs doen.  Instagram: chemene_036

GAST 2: DR!PD

18 jaar

Dr!pd is een rapper van 18 jaar die woonachtig is in Almere en houd van balans in het leven. Dr!pd staat bekend om zijn freestyle sessies. Hij wilt graag muziek maken met de mensen waar hij van houd. Zijn muziek is gericht mensen die kunnen groeien in en met zijn muziek en mensen die zich kunnen vinden in zijn muziek. Dr!pd houd van boswandelingen en vind het belangrijk to be real with yourself

Tiktok: DR!PD (@dripd._) TikTok | Watch DR!PD’s Newest TikTok Videos

Instagram: DR!PD (@dripd._) • Instagram-foto’s en -video’s

Spotify: Spotify – DR!PD

GAST 3: Junery Dortalina

Insta @Juneryvoice

Beroep – Ondernemer/Artiest en 1 van de oprichters van Spiritueelchatten.nl

Geschreven door