Let’s Talk & Listen | Jongerenprogramma 24-11-2021

Hier wil je bij zijn, het gesprek voor en door jongeren.

Wij zijn op zoek naar jou. Ben je tussen de 15 en 27 jaar, ben je artiest en wil je de kans pakken? Cheyenne “Toney” Herdigein en Guillano Herdigein nemen jou mee in het gesprek. Zij gaan het hebben over o.a. educatie, veiligheid en weerbaarheid. Heb jij een sterke mening en wil je hierover praten? Dat kan op 27/10, 10/11, 24/11, 8/12, 22/12 en 29/12.

Deze week hebben we weer drie leuke gasten, te weten:

GAST 1: Renee de Ruijter

Biografie:

Renee is geboren in Amerika en heeft haar hele leven rondgereisd. Ze heeft gewoond op plekken zoals Cayman Islands , Singapore en de Bahama’s. Ze woont al zo’n 15 jaar met plezier in Almere. In 2014 deed zij mee aan the voice of Holland en bereikte de liveshows. Zingen op het podium bleek toch niet haar ambitie te zijn en koos ze voor een carrière achter de schermen. Zo heeft ze als redacteur mogen werken voor verschillende programma’s: It Takes 2, Dance As One, Thank You For The Music en The voice of Holland. In haar vrije tijd brengt ze de meeste tijd door met haar vrienden, sport ze veel en maakt graag muziek!

@reneederuijterr

GAST 2: Charine, is 18 jaar en is geboren en getogen in Almere. Zij is zangeres en zij is de jongste deelnemer van The voice of Holland. Naast het zingen is zij maatschappelijk actief, voornamelijk wat betreft mensenrecht en BLM. In de zomer van 2020 heb heeft zij het BLM protest in Almere georganiseerd samen met Marc Danhof en Jerzy Soetekouw. Verder ben is zij actief binnen The Black Archives en KOZP.

Instagram: @charine.eyny

Spotify/Itunes: Charine Eyny

Facebook: @charineeyny

GAST 3: Kimberley Janice is een singer/songwriter. Voor verschillende bekende artiesten is zij backing vocalist. In 2014 deed Kimberley mee aan de Voice of Holland.

Geschreven door