Voorbeschouwing Amateurvoetballers: Pakt Buitenboys de 1e periode?

Zaterdag weer een belangrijke speeldag in de tweede klasse A. ASC Waterwijk dat uitstekend meedraait in deze klasse gaat een lastige uitwedstrijd tegemoet. De ploeg van Ben Vis moet op sportpark Drieburg DVVA gaan bestrijden. De Almeerders verzamelde negen punten uit vier duels en staan zes punten achter koploper OSV dat tot nog toe vijftien punten verzamelde. Waterwijk speelde wel twee duels minder.

FC Almere is komend weekend vrij en speelt volgende week tegen Marken. Dit is dan een inhaalduel.

Eerste periode.

In de derde klasse B is koploper SC Buitenboys de grote titelkandidaat, zaterdag kan men de eerste periode binnen halen als men het lastige Pancratius weet te verslaan. Dat zou een mooie beloning zijn van de prestaties tot nog toe.

Vierde klasser Forza Almere dat vorige week flink werd afgedroogd door Wasmeer gaat het in een uitwedstrijd opnemen tegen hekkensluiter OSO. Mocht Forza dit duel niet winnend afsluiten komt men ook in de gevarenzone.

Geen makkie.

Zondag vierdeklasser ASC Waterwijk moet naar Amsterdam en zal in VVA/Spartaan geen gemakkelijke tegenstander treffen. VVA zal graag de aansluiting met de top houden en wordt WAterwijk zondag zeker op de proef gesteld.

Later meer over deze duels.

Geschreven door