Let’s Talk & Listen | Jongerenprogramma 27-10-2021

Hier wil je bij zijn, het gesprek voor en door jongeren.

Wij zijn op zoek naar jou. Ben je tussen de 15 en 27 jaar, ben je artiest en wil je de kans pakken? Cheyenne “Toney” Herdigein en Guillano Herdigein nemen jou mee in het gesprek. Zij gaan het hebben over educatie, veiligheid en weerbaarheid. Heb jij een sterke mening en wil je hierover praten? Dat kan op 27/10, 10/11, 24/11, 8/12, 22/12 en 29/12.

Via een live uitzending van Omroep Almere, in samenwerking met JAMES maken wij dit mogelijk en zullen wij met jongeren in gesprek gaan. De uitzending start om 20.00 uur en loopt tot 22.00 uur. Wil je het volgen? Dat kan simpel: klik op omroepalmere.nl en op een van de roze tegels. Je kunt ook inbellen via 036-3690072 of 036-3690073

We hopen iets van je te horen en zijn benieuwd naar jouw mening en je bevindingen.

Deze week moest helaas één van onze gasten in quarantaine. Team
Let’s Talk & Listen

Gelukkig hebben we twee leuke gasten voor jullie, te weten:

GAST 1: Onin

Juninho Dithiano Liefden a.k.a. Onin 20K is geboren op 14 november 2002 te Almere. Een sportieve jongen die zijn droom achterna gaat als opkomende rapper.  

Rappen en schrijven is voor Juninho een echte uitlaatklep om zijn gevoelens te uiten, een verhaal te vertellen wat er in zijn hoofd omgaat. Emoties, leuk of minder leuk verwerkt hij in zijn tracks met als doel gehoord te worden.  

In het dagelijks leven volgt Juninho een opleiding (bedrijfsadministratie)maar zijn streven is om toegelaten te worden op de Herman Brood Academie. Ambitie en liefde voor zijn muziek heeft hij zeker en daarom geeft hij ook de volle 100% om het te laten lukken.  

Onin 20K is begonnen te rappen met Shennumbanine, samen hebben zij in 2017 de track  “Speurtocht” gemaakt. Met beide goedkeuring hebben zij besloten om ieder zijn eigen weg in te slaan.

Tracklist:

TRACK LIST:
Speurtocht — Shennanumbanine x Onin
Kevrile x Blvck — Juicy Ft Onin & Shennanumbanine
Slippen – Onin
Barz 20K – Onin
F.T.G. — Onin
Victims – Onin
Doe Rustig – Onin
Ft MelloHoodrich — Onin
Fit 4 Free — Onin

GAST 2: Soufiane El Kaddouri

Ondernemer

Directeur Synermarketing (www.synermarketing.nl)

Geschreven door