Feestshoppen in Almere Centrum

De decembermaand is dé feestmaand bij uitstek. Ook in Almere Centrum wordt deze gezellige tijd goed gevierd. Het winkelcentrum is in winterse sferen versierd en alles staat in het teken van feestshoppen.

Er worden modeshows georganiseerd, en is een gratis inpakservice, een instagramwaardige pop-up store in Scandinavische sferen en verspreid door het centrum staan feestelijke selfiespots. Met de digitale feestkalender kan bovendien elke dag kans worden gemaakt op leuke prijzen.

Inpakservice
Voor de mooiste ingepakte cadeautjes is er weer een gratis inpakservice. Wie niet zo handig is, of lange rijen in de winkels wil voorkomen, kan hier alle aangeschafte cadeaus prachtig laten inpakken. Er zijn twee locaties, een aan de Citadel 22 en een aan de Stationsstraat 7. Beiden zijn tijdens winkelopeningstijden geopend van 17 t/m 24 december. 

Modeshows
Op zaterdag 11 december wordt de laatste feestmode getoond tijdens verschillende modeshows, verspreid door Almere Centrum. Veel winkels hebben een mini-catwalk voor de deur waarop modellen doorlopend de de meest bijzondere items en leuke combinaties uit de collecties laten zien. Bezoekers worden zo al winkelend geïnspireerd.

Selfiespots
De ultieme feestselfie maak je in december in Almere Centrum. Verspreid door het winkelgebied staan de hele maand 7 bijzondere, grote verlichte figuren. Zo staat er een skiënde ijsbeer op het Forum, en op de Grote Markt staat ook dit jaar weer een reuzenhoed met lolly’s. Op de Diagonaal kan weer onder een feestelijke kerstboom worden geposeerd. Op andere plekken maken Ally de Aap, een enorme stilettohak, een kerstkok en de kerstman de verzameling compleet.

Santa’s  Photo Forest
Wie na de selfiespots op zoek is naar meer unieke plekken om de meest feestelijke selfie te maken is van 18 t/m 24 december de bijzondere pop-up store Santa’s Photo Forest geopend. Hier kunnen bezoekers op ontdekkingstocht door een magisch Scandinavisch bos met drie verschillende Instagram rooms in kerstsfeer. De kerstman is zelf ook aanwezig. Santa’s Photo Forest zit aan de Diagonaal 40 en is geopend tijdens winkelopeningstijden

Wie bij de selfiespots of in Santa’s Photo Forest een selfie maakt, @almerecentrum tagt en de hashtag #SantAlmere gebruikt, ziet zijn foto misschien wel worden gedeeld met alle fans van Almere Centrum.

Digitale Feestkalender
Tot en met 24 december kan iedereen op de website van Almere Centrum een vakje openen van de digitale feestkalender. Elke dag om 10 uur kan er een nieuw deurtje worden geopend en is er een nieuwe prijs te winnen. Wat dat is, wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt. Het kan een kerstballenpakket zijn, een diner voor twee, een cadeaubon van een winkel in Almere Centrum of iets anders. De feestkalender is te vinden op https://www.almerecentrum.nl/nl/feestkalender 

Openingstijden
De winkels in Almere Centrum zijn dit jaar volgens de aangepaste winkelopeningstijden geopend. Dit is dagelijks van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zon- en maandagen van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie over Feestshoppen in Almere Centrum, deelnemende winkels aan de modeshows, de digitale feestkalender en alle overige activiteiten staat op https://www.almerecentrum.nl/nl/feestshoppen 

Geschreven door