LET’S CHILL! | Nieuw jongerenprogramma op Omroep Almere On Air

De woensdagavond van 20.00-22.00 uur is op de radio speciaal voor de jongeren in onze stad. Om de week hebben wij een programma.

Het programma werd gepresenteerd door inval presentatoren, Roxana en Jeritza (i.v.m. onvoorziene omstandigheden) tevens werd er live opgetreden. De vaste presentatoren zijn Guillano Herdigein en Cheyenne “Toney” Herdigein.

Let’s Chill is een interactief radioprogramma voor jongeren bij de lokale radiozender Omroep Almere in samenwerking met Stichting JAMES-Almere. Bij Let’s Chill staat de invloed van corona op het leven van jongeren centraal. Elke uitzending zal bestaan uit gelijkgestemden en zij zullen in een huiskamersfeer het effect van corona-(maatregelen) op hun leven met de gespreksleiders bespreken. Vrijetijdsbesteding, relaties en persoonlijke gezondheid komen uitgebreid aan bod. Het gesprek zal worden afgewisseld met (live) muziek. Er zullen in totaal zes uitzendingen zijn.

Vanavond dus jongeren en de sport, en hoe nu met de lock down. heb je andere tijden kunnen vinden. zijn jullie ook interactief bezig om toch bezig te kunnen blijven

UITZENDING 1: Woensdag 1 december 2021  

                               Jongeren die sporten

UITZENDING 2: Woensdag 15 december 2021

                               Studerende jongeren

UITZENDING 3: Woensdag 12 januari 2022

                               Creatieve jongeren

UITZENDING 4: Woensdag 26 januari 2022

                               Jongeren met medische klachten

UITZENDING 5: Woensdag 9 februari 2022 

                               Jonge (startende) ondernemers

UITZENDING 6: Woensdag 23 februari 2021

                               Jonge ouders 

Geschreven door