LET’S CHILL! | Jongerenprogramma op Omroep Almere On Air

De woensdagavond van 20.00-22.00 uur is op de radio speciaal voor de jongeren in onze stad. Om de week hebben wij een programma.

Het programma wordt gepresenteerd door broer en zus Guillano Herdigein en Cheyenne “Toney” Herdigein, tevens verzorgen zij enige live optredens.

Let’s Chill is een interactief radioprogramma voor jongeren bij de lokale radiozender Omroep Almere in samenwerking met Stichting JAMES-Almere. Bij Let’s Chill staat de invloed van corona op het leven van jongeren centraal. Elke uitzending zal bestaan uit een groep jongeren die 1 thema bespreken en zij zullen in een huiskamersfeer het effect van corona-(maatregelen) op hun leven met de presentatoren bespreken. Vrijetijdsbesteding, relaties, studies, sport, onderneming, ouderschap, creativiteit en persoonlijke gezondheid komen uitgebreid aan bod. Het gesprek zal worden afgewisseld met (live) muziek. Er zullen in totaal zes uitzendingen zijn.

Woensdag spreken we over leren in corona tijd.

Geschreven door