Let’s Talk & Listen | Jongerenprogramma 29-12-2021

Hier wil je bij zijn, het gesprek voor en door jongeren de laatste aflevering van dit jaar

Wij zijn op zoek naar jou. Ben je tussen de 15 en 27 jaar, ben je artiest en wil je de kans pakken? Cheyenne “Toney” Herdigein en Guillano Herdigein nemen jou mee in het gesprek. Zij gaan het o.a. hebben over educatie, veiligheid en weerbaarheid. Heb jij een sterke mening en wil je hierover praten? Dat kan op 27/10, 10/11, 24/11, 8/12, 22/12 en 29/12.

Deze week hebben we te gast

GAST 1: 

Rowyy:

Ondernemer, acteur & muzikaal.

Instagram: Rowyy

Snapchat: R.Rowyy

Instagram: Highangelsrecords

GAST 2:

Julia Olthoff

Your Musiqskool Almere

Julia Olthoff artiestennaam julia Jelita, zij is eigenaar/oprichter van muziekschool Your Musiqskool, In januari bestaan ze 10 jaar! Ook is zij moeder van 2 jongeren van 19 en 14 jaar.

Jongeren hebben het moeilijk in corona tijd, we vinden het daarom belangrijk dat zij de kans krijgen om zich te uiten, zich te blijven ontwikkelen. In januari gaan we van start met een nieuw Item voor jong muzikaal talent van vooral Almeerse bodem i.s.m. Wakker Worden Met.

Instagram: yourmusiqskool // juliajelita.official

facebook: your musiqskool

GAST 3 & GAST 4

Dominic Veldhuizen, hij neemt zijn compagnon Mudia Odia mee. We moeten maar even kijken of ze moeten afwisselen met de microfoon in de studio.

Dominic Veldhuizen:

Hij is geboren in Almere, hij heeft hier tot nu toe zijn hele leven gewoond.

Hij studeert in Amsterdam, Evenementen organisatie(ROC zuid college)

Zijn passie voor de evenementen is ontstaan door dat hij altijd naar festivals ging (techno) hij had voor deze opleiding ook 2 tussen jaren omdat hij niet wist wat hij wilde doen. En doordat hij zijn eigen leven ging leiden. Is hij erachter gekomen dat “evenementen organiseren” zijn passie is. En nu is hij zijn eigen organisatie. En nu is hij zijn eigen organisatie begonnen Eternal events. Eternal events staat voor altijd jong. Zij willen hun bezoekers een unieke ervaring laten beleven. Dat ze ongeacht hun leeftijd zich voor altijd jong voelen.  Stay Forever  young  – Eternal

Insta: dominicveldhuizen_

          Eternalevents21

Soundcloud : Eternal events

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is PHOTO-2021-12-29-21-39-08-840x840.jpg

Mudia Odia:

Mudia. Is geboren in Alkmaar, maar i.v.m. een vroege verhuizing heeft hij een groot deel van mijn leven in Almere gespendeerd. Hier heeft hij Dominic ook leren kennen. Voor de coronacrisis waren Dominic en Modia altijd te vinden op festivals. Festivals vindt hij echt een ideale plek om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast is hun passie voor techno en tech house op festivals ontstaan. Met Eternals event hopen zij mensen een unieke ervaring te bieden.

Instagram: Mudia.Odia

Snapchat: Ibiza_Mudia

Geschreven door