Meldpunt Schuldhulpverlening

Het Ombudsteam RoodGroen geeft hulp als individuele bewoners uit Almere daarom vragen. Het bestaat uit leden van GroenLinks en PvdA die affiniteit hebben met sociaal beleid en hulpverlening.

Bewoners vragen hulp wanneer zij niet (meer) weten bij wie ze terecht kunnen, of in de klem komen. Leden van het Ombudsteam denken dan mee, zoeken de juiste hulp om verder te komen en gaan soms ook mee naar gesprekken met hulpverleners of instanties. 

Mensen die problemen ervaren bij schuldhulpverlening of de weg in de schuldhulpverlening niet kunnen vinden, kunnen zich melden via het Ombudsteam RoodGroen per email: ombudsteamroodgroen@gmail.com of almere@meldpuntschulden.nl of per telefoon: 06-25083718

Meer informatie is te vinden op www.almere.meldpuntschulden.nl

Geschreven door