Nederlaag Havas geeft toch hoop.

De handballers van HAVAS hebben zaterdagavond verloren van Houten. De nederlaag tegen Houten was ingecalculeerd door de Almeerse ploeg. Het team van  Sicco Timmerman moet vooral de punten pakken tegen de minder  ploegen uit de eredivisie. Dat lukt HAVAS tot nu toe uitstekend. Er werd dit seizoen in elf duels acht punten binnengehaald.

De afgelopen seizoenen won men maar weinig wedstrijden en dus is de sfeer  veel beter dan voorheen. De spelers raken beter op elkaar ingespeeld aldus de coach. Omdat de handballers dit seizoen meer wedstrijden weten te winnen, blijft de sfeer goed.

Uitgebreid

De competitie in de eredivisie is dit seizoen uitgebreid met vier ploegen. Daardoor is het voor de Havas makkelijker om zich te handhaven. HAVAS moet boven de laatste twee clubs op de ranglijst zien te eindigen. Op dit moment staan de Almeerders tiende van de zestien, een veilige plaats in de eredivisie. Een paar overwinningen kan straks zomaar een hogere plek op de ranglijst opleveren. Het vertrouwen is er wel degelijk.

Geschreven door