Stichting Wensjes wint Doemee publieksprijs


Afgelopen woensdag werden de winnaars van de Doemee-award voor de provincie Gelderland, Overijssel, Flevoland en Drenthe bekendgemaakt in het Kulturhus in Epe. Tijdens de uitreiking van de awards heeft Richard Kommers namens Stichting Wensjes Almere de Publieksprijs uit handen van de vakjury mogen ontvangen.


De Doemee-award is een initiatief van MEE. Het is een stimuleringsprijs voor personen of organisaties die zich met een lokaal initiatief in hun omgeving inzetten voor een samenleving van en voor iedereen. Hun inzet stelt mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt in staat maximaal mee te doen.


Van de 595 uitgebrachte stemmen was er 397 unieke stemmen voor stichting Wensjes Almere. De stichting is vooral blij met dat al haar initiatieven die bijdragen aan een inclusieve samenleving met positieve en enthousiaste reacties worden ontvangen.

Geschreven door