Vaccinatielocatie in Flevoziekenhuis sluit om verwarring te voorkomen

De GGD heeft besloten de pop-up vaccinatielocatie in het Flevoziekenhuis weer te sluiten. De GGD geeft aan dat mensen vooral naar een boosterprik vragen en die is niet bij de pop-up vaccinatielocatie te krijgen.

Bij de pop-up vaccinatielocatie kon alleen een eerste vaccinatie tegen het coronavirus worden gehaald. Om verwarring te voorkomen, wordt de vaccinatielocatie vanaf dinsdag 14 december 2021 gesloten. “De doelgroep voor wie de eerste vaccinatie bestemd is, meldt zich niet. Daarom sluiten we de locatie om valse verwachtingen te voorkomen”, zegt GGD Flevoland.

Wilt u alsnog een eerste vaccinatie krijgen? Kijk dan op https://prikkenzonderafspraak.rijksoverheid.nl/nl om te zien waar u terecht kunt. 

Geschreven door