Vorige maand heeft de landelijke eenheid geholpen bij het aanhouden van de daders van een beroving

Vorige maand reden we over de A6 toen we de melding kregen dat er zojuist een beroving had plaats gevonden in Almere waarbij de verdachte in een zwarte Opel Corsa voorzien van Frans kenteken was gestapt. Zo is te lezen op de facebookpagina van de landelijke eenheid.

Samen met de eenheden van Politie Almere West Poort zijn we direct gaan zoeken. Omdat het voertuig mogelijk de snelweg op gegaan was, zijn we richting Amsterdam gereden. Die gok bleek goed uit te pakken want op de A4 bij Schiphol zagen we het voertuig rijden.In de auto zaten twee personen. Om de verdachten veilig en gecontroleerd aan te houden is de auto door ons gevolgd tot andere snelle interventievoertuigen van Verkeerspolitie Den Haag aan konden sluiten. Gezamenlijk hebben we het voertuig gecontroleerd tot stoppen gedwongen.

Beide inzittenden zijn aangehouden. De bijrijder bleek ook nog gezocht te worden door de politie in Rotterdam en had nog 60 dagen gevangenisstraf open staan.#LandelijkeEenheid#le247Politie Landelijke Eenheid

Geschreven door