Almere City in slotfase weer onderuit.

Weer geen winst voor Almere City, nu moest men vlak voor tijd tegen De Graafschap nog een goal toestaan. 

De eerste twintig minuten van dit duel was er weinig te genieten ,veel balverlies van beide kanten en een spaarzame kans voor de thuisclub. Almere stelde hier maar weinig tegenover en  moest nog wel eens een overtreding maken om erger te voorkomen.

Halverwege de eerste helft werd het duel zeven minuten stilgelegd vanwege supporters die het stadion waren binnengedrongen. Uiteindelijk was het protest (voor geen supporters in het stadion) voorbij en kon het duel verder gaan maar gescoord werd er voor de rust niet.

grote kans.

In het tweede bedrijf zat Almere beter in de wedstrijd en kreeg Duijvestijn een grote kans maar schoot in het zijnet. Almere bleef de betere ploeg maar verzuimde te scoren. In minuut 61 was er weer een aardige kans maar ook deze werd net naast geschoten door van Leeuwen. In blessuretijd viel dan toch nog een doelpunt en schoot invaller Korte Graafschap naar de winst.

Weer een nederlaag en blijft Almere in de onderste regionen staan. Hopelijk de komende wedstrijd beter met weer eens drie punten.

Geschreven door