Tim Klaasen -Bos voetbalt mogelijk na de winterstop bij ASC Waterwijk.

JOS/ Watergraafsmeer speler Tim Klaasen -Bos gaat vertrekken bij de Amsterdamsche club. De aanvaller die al vele doelpunten maakte bij diverse clubs kan zijn baan niet meer combineren met de vele trainingsuren en op zondag voetballen bij JOS Watergraafsmeer.

Klaasen-Bos wil graag blijven voetballen en zijn gedachten gaan naar het Almeerse Waterwijk waar de trainingsarbeid veel minder is maar voetballen op zaterdag  hem ook beter uitkomt ivm zijn werkzaamheden. Eerder speelde hij ook voor SDZ waar hij een belangrijke speler was en ook scoorde.

Bij zaterdagclub Waterwijk kan hij het voetballen beter combineren met zijn werk. De in Almere woonachtige speler heeft veel zin in de overstap maar dan moet er eerst bij de KNVB nog het een en ander geregeld worden. 

Mooie mix.

Bij Waterwijk is alles in de selectie perfect geregeld en is er een mooie mix tussen jeugd en wat oudere spelers. Klaassen-Bos hoopt dan ook straks zijn steentje bij te kunnen dragen bij deze zaterdag-tweedeklasser.

Voor Waterwijk natuurlijk een welkome versterking in het team van trainer Ben Vis.

De trainer is positief gestemd en laat weten: “ Iedere trainer wil graag een speler als Tim erbij en verder ligt hij goed in de groep mede doordat de meeste spelers hem al langer kennen”.

Hopelijk kan straks de competitie weer hervat worden en wil Waterwijk graag de goede reeks van eerdere wedstrijden voortzetten. 

foto:  Klaasen-Bos (rechts) hier nog in actie voor SDZ.

Geschreven door