Albert Heijn Weernekers Waterwijk gaat vernieuwen

De Albert Heijn in Almere Waterwijk sluit vrijdag 25 februari om 18:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt van de ondernemersfamilie Weernekers, aan het Botplein 15,  wordt vervolgens ingrijpend verbouwd.

Op dinsdag 8 maart gaat Albert Heijn Waterwijk om 11:00 uur weer open. Voor de eerste 150 klanten is er een leuk cadeautje en er zijn de hele dag door proeverijen met allerlei verse producten.

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar dankzij een slimme indeling wordt de winkel veel ruimer. “We krijgen het nieuwste concept met veel aandacht voor vers”, vertelt supermarktmanager Danny Cordes. “En er komt meer digitaal gemak.” Zo vind je actuele prijsinformatie op elektronische schapkaartjes. Bij 6.000 eigen-merkproducten van Albert Heijn zie je de Nutri-Score die helpt bij het maken van een gezondere keuze. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 12. “Er staat een speciaal team klaar staat om klanten te helpen die niet bekend zijn met zelfscan. Als je liever bij een reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk ook.”

Meer vega(n) en biologisch

Bij Albert Heijn Waterwijk wordt kiezen voor vers en lekker eten nog gemakkelijker, dankzij het grote aanbod maaltijdsalades, verspakketten en maaltijden. Je vindt er straks bovendien veel meer vega(n) en biologische producten. Er komt een ruimer assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Zo worden onder andere grillworst, kippenvleugeltjes en gehaktballen vers in de winkel gegrild. De bakkerij gaat meer verschillende soorten brood, broodjes, hartige snacks en taarten bieden. Ook zien klanten de bloemen- en plantenafdeling, het afhaalpunt van bol.com en de stomerij weer in de winkel terug.

Welkom

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels van Weernekers in Oostvaarders (Lombokstraat 2) en in Kruidenwijk (Lavendelplantsoen 60). Danny Cordes en zijn medewerkers hopen iedereen weer te zien vanaf 8 maart, 11:00 uur. “Dan gaat ook de Gall & Gall van Weernekers, die naast ons zit, weer open. Deze winkel is eveneens compleet vernieuwd.”

Foto Albert Heijn Weernekers Waterwijk gaat vernieuwen

Geschreven door