Boxx Opslag opent 800 opslagunits in Almere

Inwoners van Almere en omstreken hebben er vanaf vandaag een nieuwe zelfopslagmogelijkheid bij. Boxx Opslag breidt de Almeerse vestiging aan de Zandzuigerstraat uit met 800 nieuwe opslagunits.

Hiermee speelt de snelgroeiende aanbieder van opslagoplossingen in op de toegenomen vraag naar opslagruimte in de omgeving van Almere. Met het openen van deze 16e vestiging zet Boxx een volgende stap richting haar doelstelling van vijftig locaties door heel Nederland in 2025. De grondig verbouwde locatie is de eerste vestiging van Boxx Opslag in de provincie Flevoland.

De vraag naar opslagruimte is de afgelopen periode flink toegenomen. Door het vele thuiswerken en de krapte op de woningmarkt hebben veel Nederlanders behoefte aan extra opbergruimte buiten huis. Zo ook in Almere. De stad is een goede potentiële groeimarkt voor Boxx Opslag, vanwege de vele nieuwbouw in het gebied. Oprichter en algemeen directeur Erwin Fleer, is blij met de uitbreiding: “Ik ben erg trots dat we met deze nieuwe opslagunits verder reiken in de regio en ook mensen uit bijvoorbeeld Lelystad eenvoudiger kunnen bedienen. Een belangrijke ontwikkeling, omdat de huizen alsmaar duurder worden en mensen kampen met ruimtegebrek. We zijn hiermee weer een stap verder bij ons doel om iedere Nederlander betaalbare opslag op maat aan te bieden.”

De tijdelijke opslagruimtes op locatie (self-storage) zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven in Almere en omgeving. De 800 units in diverse formaten zijn een aanvulling op de verplaatsbare inboedelboxen (Boxx on Wheels) die Boxx Opslag op dezelfde locatie op bedrijventerrein Poldervlak aanbiedt.

Huren zonder gedoe
Boxx Opslag wil het verhuizen en opslaan van spullen zo gemakkelijk mogelijk maken voor zowel particulieren als bedrijven. De snelgroeiende organisatie heeft als ambitie naar minimaal 50 vestigingen te groeien, verspreid over het hele land. Dit doen zij voornamelijk door nieuwe locaties te bouwen of bestaande locaties op te kopen en een metamorfose te geven. Boxx Opslag wil de Nederlander een zo passend mogelijke opslagoplossing bieden, met zo min mogelijk ‘gedoe’, zoals het sjouwen en heen-en-weer rijden van de spullen. Verhuizers van de organisatie helpen klanten daarom gratis met het verplaatsen van hun spullen.

Geschreven door