Boxx Opslag opent nieuwe vestiging in Almere-Buiten

Begin november 2021 opent Boxx Opslag een nieuwe vestiging in Almere-Buiten aan de Zandzuigerstraat 2, bedrijventerrein ‘Poldervlak’. De locatie is direct gelegen, via de buitenring of tussenring, aan de A6.

Voor Boxx Opslag is dit de eerste locatie in de provincie Flevoland en is met de centrale ligging, oppervlakte van zo’n 3038 m², 800 self-storage units en 500-600 verplaatsbare opslagunits een belangrijke key-vestiging voor de toekomst. Boxx Opslag in gespecialiseerd in het verhuizen en opslaan van inboedel voor zowel particulieren als bedrijven. Met deze locatie in Flevoland zet Boxx Opslag de volgende stap als snelgroeiende en toonaangevende marktspeler op het gebied van inboedelopslag. 

Vanaf begin november zal Boxx Opslag op deze locatie al starten met het aanbieden van ‘Boxx On Wheels’. Bij dit concept wordt de opslagunit gratis voor de deur gereden en wordt de inboedel door een team van specialisten in-of uitgeladen. De opslagunit wordt, voor eigen deur, door de klant gesloten met een persoonlijk hangslot waarna geplaatst binnen een beveiligde Boxx Opslag locatie naar keuze, waaronder nu ook Almere-Buiten tot de mogelijkheden behoort. Particulieren of bedrijven huren in dit geval alleen de opslagunit, waarbij Boxx Opslag deze unieke verhuisservice gratis aanbiedt. Boxx is de enige opslag verhuurder in Nederland met een gratis ophaal en retourservice.

Begin 2022 kunnen particulieren en bedrijven ook self-storage, tijdelijke opslagruimtes op locatie, huren. Boxx Opslag heeft deze opslagunits in diverse formaten, passend bij elke wens. In totaal zal Boxx op de locatie in Almere-Buiten zo’n 800 units ter beschikking hebben. Deze units zijn 7 dagen per week te huur en altijd toegankelijk. Er kan altijd kosteloos worden gewisseld indien er toch een slag groter of kleiner opslagunit nodig is.  

Boxx Opslag is een innovatieve en snelgroeiende organisatie. Van start-up naar scale-up met ambitie; Almere-Buiten zal de 15de locatie zijn, van het groeiplan van 50 vestigingen door heel Nederland, die Boxx Opslag opent. Boxx Opslag biedt permanent scherpe prijzen waarbij de gratis services die Boxx Opslag biedt een extra bijdragen leveren aan de klantloyaliteit. Bij Boxx Opslag draait het naast de goedkoopste zijn eveneens om veiligheid, discretie & het ontzorgen van de klant bij het opslaan van inboedel. 

Geschreven door