Eerste bewoners hebben het woonzorgcentrum Flora mogen ontvangen

Dat is natuurlijk heel spannend, zo’n hele nieuwe woonomgeving maar iedereen was enthousiast.

Inge Broeckaert, directeur intramurale ouderenzorg: “We zijn super trots dat we de eerste bewoners van Hortus in woonzorgcentrum Flora hebben mogen ontvangen. Geleidelijk aan doen steeds meer mensen hun intrek in dit bijzondere woonzorgcentrum dat in september helemaal bewoond zal zijn. Heb je interesse om hier te komen werken? Je bent van harte welkom om te solliciteren bij Zorggroep Almere.”

In de middag kwam minister Hugo de Jonge de eerste bewoners een warm welkom heten. Hugo de Jonge was onder de indruk van de  groene omgeving in de wijk Hortus. Het is een bijzonder woonzorgcentrum want er wordt niet alleen zorg verleend, maar het is ook een ontmoetingsruimte voor de hele wijk straks. Ouderen blijven zo betrokken bij de samenleving.”

Geschreven door