Herinneringsmoment in Flevoziekenhuis

Op zaterdag 26 februari van 13.30 tot 14.30 uur organiseert het Flevoziekenhuis een herinneringsmoment voor mensen die in de afgelopen jaren in het Flevoziekenhuis zijn overleden.

Het Flevoziekenhuis stelt hun nabestaanden in de gelegenheid om hun dierbare gezamenlijk te herinneren. Namen worden genoemd, kaarsen ontstoken en bloemen in water gelegd. Na de bijeenkomst is er koffie en thee en gelegenheid tot napraten.

De afdeling Geestelijke Verzorging van het Flevoziekenhuis organiseert dit herinneringsmoment. Geestelijk verzorger Jeannette Bakker: “We bieden met deze bijeenkomst ruimte aan het samen delen van deze ervaring van verlies.”

Locatie: Flevoziekenhuis, Auditorium (2e etage, route 80).

Voor meer informatie en aanmelding, afdeling Geestelijke verzorging, gvz@flevoziekenhuis.nl of 036 – 868 88 27.

Geschreven door