Tour of Art 2022 inschrijving sluit 3 maart!

De inschrijving voor de Tour of Art Flevoland 2022, die plaatsvindt op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, is in volle gang. Inschrijven is nog mogelijk tot en met 3 maart.

Alle Flevolandse beeldend kunstenaars, zowel professionele kunstenaars als amateurs, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven. De deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website: www.tourofartflevoland.nl

Zij hopen ook dit jaar tijdens de Tour of Art weer veel kunstenaars een platform te kunnen bieden, en de bezoekers een breed scala aan technieken. We zijn alweer druk bezig met het regelen van mooie deelnemerslocaties aldus de voorlichter.

Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie meerdere kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een commissie van drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars, die een advies uitbrengen aan het bestuur. Op basis hiervan wordt de selectie voor deelname gemaakt. Deze ballotage heeft als doel om de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden. De organisatie hoopt dat er ook dit jaar weer vanuit heel Flevoland deelnemers zijn.

Bent u beeldend kunstenaar, woont u in Flevoland, en zou u graag mee willen doen, kijk dan op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl, voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met 3 maart. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Geschreven door