Update stormsluiting 11.30 sluiting GGD locatie Rondebeltweg

Alle test- en vaccinatielocaties GGD Flevoland gesloten In verband met storm Eunice die vanmiddag over Nederland raast is besloten om alle test- en vaccinatielocaties van GGD Flevoland vanmiddag vanaf 14.30 uur te sluiten.

Er is besloten tot sluiting van alle locaties in verband met de veiligheid van onze cliënten en medewerkers. De test- en vaccinatielocaties in Almere en Emmeloord waren vanaf woensdagmiddag 16 februari al gesloten in verband met de stormen Dudley en Eunice. Vanaf 14.30 sluiten nu dus ook alle andere test- en vaccinatielocaties van GGD Flevoland. Morgen zijn alle locaties weer geopend. Bestaande afspraken worden afgebeld en omgeboekt naar een andere datum.

Afspraak maken of prikken zonder afspraak

Voor het afnemen van een coronatest is het nodig een afspraak te maken. Dat kan op twee manieren:

  • Online: via www.coronatest.nl.
  • Telefonisch: 0800-1202. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

Voor een vaccinatie is het niet nodig om een afspraak te maken. Kijk op prikkenzonderafspraak.nl voor de locaties waar dat mogelijk is. Voor het vaccineren van kinderen tussen de 5 en 11 jaar is een afspraak altijd nodig.

Toch liever een afspraak maken? Dat kan via:

  • Online: via www.planjeprik.nl
  • Telefonisch: 0800-7070. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur

De openingstijden van de test- en vaccinatielocaties zijn te vinden op de website van  GGD Flevoland

De GGD-locaties waren vanaf woensdagmiddag 16 februari gesloten in verband met de stormen Dudley en Eunice. De genoemde locaties in Almere en Emmeloord bevinden zich in tenten en uit veiligheidsoverwegingen werd daarom besloten deze locaties te sluiten.

Geschreven door