Vervolg amateurvoetbal met pittige wedstrijden voor  Almeerse clubs.

Zaterdag gaat de competitie bij de amateurs weer een vervolg krijgen. Voor de Almeerse clubs staan er direct al pittige duels op het programma. Komen de ploegen dit weekend goed uit de winterstop,we gaan het zien.

In de tweede klasse A waar ASC Waterwijk een knappe tweede plaats bezet gaat de ploeg van Ben Vis op bezoek bij het sterke AMVJ. De Amstelveners staan wel in de onderste regionen maar hebben een technisch uitstekende ploeg waar men niet zomaar van kan winnen. Waterwijk speelde tot nog toe een wedstrijd minder dan koploper HBOK. De Almeerders hebben vier punten minder dan de Zunderdorpers.

P.S. DEZE WEDSTRIJD IS RECENT VERPLAATST NAAR DINSDAG 8 MAART AANVANG 20.00 UUR. DIT I.V.M. CORONA GEVALLEN.

Stunten

FC Almere de andere tweedeklasser krijgt zaterdag bezoek van  koploper HBOK en zal het zeker niet makkelijk krijgen. Het team van Tjeerd Hof wist de laatste oefenwedstrijd tegen Roda’23 wel winnend af te sluiten. HBOK zal alles in het werk stellen om koploper te blijven en FC Almere zal voor eigen publiek best willen stunten. De aanvang op sportpark de Marken is om 14.00 uur.

In de derde klasse B gaat de wedstrijd tussen Buitenboys en SC Buitenveldert. ook niet door ivm corona.

Motiveren

In de vierde klasse krijgt Forza Almere zaterdag te maken met NVC. Forza bezet momenteel een middenmoot plaats en wil graag hogerop. Kan trainer Martijn Struijk zijn ploeg zo motiveren dat de punten in Almere blijven?. Hier start men om 14.30 uur.

Geschreven door