33 Buitenlandse presentaties op Floriade

Aan de Floriade in Almere nemen uiteindelijk 33 landen deel. Tot voor kort bestond twijfel over de komst van veel landen naar het evenement.

Een groot aantal landen heeft bevestigd, anderen zitten in de ontwerpfase en met meerdere landen is Floriade nog in gesprek. Met een aantal landen worden afrondende gesprekken gevoerd. De verwachting is dat er uit deze besprekingen nog zeven deelnemende landen volgen.  

De bouw van de landenpaviljoens gaat hard. De afgelopen weken hebben de kaveloverdrachten plaatsgevonden van België, India, Luxemburg, Nepal, Thailand en Turkije. China, Frankrijk, Italië, Japan, Nederland, Thailand, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten vorderen met hun werkzaamheden op het terrein. België, Italië en Nepal starten deze week met de bouw van het paviljoen. (Foto: de inzending van Japan is bijna voltooid)

Geschreven door