ASC Waterwijk (zondag)bedwingt koploper Ankaraspor. (2-2).

In de zondag vierde klasse speelde Waterwijk donderdagavond tegen koploper Ankaraspor. Waterwijk begon de wedstrijd sterker dan de tegenstander en wist in het begin gelijk kansen te creëren via Sem kleine Snuverink en de nieuwe aanwinst Jovario. Later kwam de koploper beter in de wedstrijd en werd het een gelijkopgaand duel. Uit een aanval van Ankaraspor kwam de 0-1, een mooie knal was teveel voor de Waterwijk-goalie. Even later moest Mauro Gruijthuizen door een blessure het veld verlaten maar Dion Evers verving hem uitstekend. Er waren nog wel wat kansjes maar het bleef voor de rust bij deze stand.

Dreigend.

Na de rust kwam Waterwijk uitstekend uit het kleedlokaal en was direct dreigend aan de bal, door het goede positiespel kwam men steeds vaker in hun doelgebied en wist men een penalty te versieren. Jorg van Eck benutte deze strafschop en ging rechts onder in de hoek en was de stand weer gelijk.(1-1).

Het was een wedstrijd die op en neer ging maar de tegenstander begon toch druk uit te oefenen. Doordat men niet kort genoeg op de tegenstander stonden wist men uit een standaardsituatie weer de leiding te nemen, een poging belandde via binnenkant paal in het Waterwijk doel (1-2). Toch pakte Waterwijk de draad weer op en kwamen er ook weer kansen.

Een dieptebal van Lucas Postuma op een goed doorlopende Daniël Durand  die 1 op 1 kwam met de keeper waarop Durand goed het overzicht bewaarde en Jasper Schipper in staat stelde het laatste tikje te geven. 2-2. Verder bleven goals uit door goede reddingen van Johan Dundas en de Waterwijk verdediging.Met deze uitslag was de koploper zeker niet tevreden.

Bij Waterwijk duidelijk wel en liet het biertje na afloop lekker smaken.