Getuigen gezocht van gewapende winkeloverval Haven

Zaterdagavond werd een supermarkt van Albert Heijn winkel aan de Markenlaan doelwit van een gewapende overval. Twee mannen bedreigen het personeel en gingen er met een onbekende buit vandoor. De politie doet onderzoek naar deze overval en komt graag in contact met mogelijke getuigen.

Zaterdag 12 maart rond 22.00 uur kwamen twee mannen de winkel aan de Markenlaan binnenlopen. Op dat moment wordt een winkelmedewerker door een van de daders vastgepakt en meegenomen richting een balie. De andere dader loopt direct naar de kassa`s toe. Beide daders hadden een steekwapen vast. Na het plunderen van meerdere kassalades en verkoopwaar bij de balie gaan de daders er rennend vandoor richting de Ambachtsmarkt.

Politieonderzoek
Door diverse politie-eenheden werd direct de zoektocht gestart naar de mogelijke daders. Daarbij werd ook de hulp van een politiehelikopter en hondenbegeleider ingeschakeld. Op dit moment zijn de mogelijke daders echter nog niet gevonden. In het onderzoek worden momenteel beschikbare camerabeelden nagelopen en is met de eerste getuigen gesproken. Een buurtonderzoek wordt nog uitgevoerd.

Signalement
De politie is op zoek naar twee mannen. Beiden waren in het zwart gekleed, droegen gezichtsbedekking en lichtkleurige handschoenen.  

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen. Heeft u de overval gezien? Of zag u de verdachten vluchten? Of beschikt u over camerabeelden of andere informatie die voor de politie van belang kan zijn? Neemt u dan contact met ons op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met 0800-7000.

Geschreven door