Albert Heijn Europakwartier wordt vernieuwd

Er komt een flinke verbouwing aan voor de Albert Heijn aan de Hongarijeplaats 2 in Almere Poort. Klanten merken daar nu niets van, want alles vindt op de achtergrond plaats. Dat verandert op zaterdag 1 juni om 17:00 uur met de tijdelijke sluiting van de winkel. Tien dagen later, op dinsdag 11 juni, gaat de vernieuwde Albert Heijn Europakwartier om 11:00 uur open. Supermarktmanager Vladik Babashev: “Dat wordt een gezellig feest. Een dj zorgt voor goede muziek, een barista voor lekkere koffie en met de hamster mag je op de foto.”

De Albert Heijn is van franchisenemer Bun en zit vrijwel vanaf de start in het Europakwartier. De supermarkt is al zo’n veertien jaar een bekende plek in de wijk. “Klanten waarderen ons mede vanwege de gemoedelijke sfeer. Die nemen we dus gewoon mee. In onze vernieuwde winkel wordt het minstens net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Heel veel vers 
De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar door de nieuwe indeling wordt het binnenin ruimer. De winkel biedt straks een groter assortiment. Je krijgt keuze uit heel veel groente, fruit, verspakketten en maaltijden inclusief een uitgebreid assortiment biologisch en vega(n). Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod met diverse kazen, vleeswaren, tapas en noten. Bij de bakkerij kunnen klanten terecht voor verschillende soorten afgebakken brood, gebak en taart. Ook komt er een handig zelfscanplein met dertien kassa’s. 

Welkom 
Tijdens de verbouwing kun je terecht bij de andere Albert Heijn-winkel in Almere Poort: Olivier van Noortstraat 32 (Columbuskwartier). Vladik Babashev en zijn medewerkers staan dinsdag 11 juni enthousiast klaar om iedereen welkom te heten in hun vernieuwde winkel. “We geven op zaterdag 15 juni nog een keer een openingsfeestje. Dan staat er voor de deur een springkussen en zorgen zowel de dj als de hamster voor een extra feestelijke stemming.” 

foto Het team van Albert Heijn Europakwartier wil de opening graag samen met de klanten vieren. (aangeleverd)

Geschreven door