Mike de Blieck behaalt 3e ster!

In de wedstrijd tegen sv Marken heeft FC Almere-speler Mike de Blieck zijn 3e ster behaald. Mike scoorde in  totaal tot nu toe 75 doelpunten!

Voetbalnederland deelt per 25 gescoorde competitiedoelpunten een ster uit. Het totaal aantal doelpunten van Mike de Blieck van 75 is voldoende voor de 3e ster.

Mike speelt al heel wat jaartjes voor FC Almere en is een van de steunpilaren van het team. Mike scoorde menig doelpuntje voor de club uit Almere-Haven. Mike is een echte teamspeler die alles geeft in de wedstrijden en zeker belangrijk is voor zijn team. Momenteel draait FC Almere niet zoals het zou willen en zal men er alles aan moeten doen om tweede klasser te blijven. Mike zal daar zeker zijn steentje aan bijdragen en met teamgenoten als o.a. Mitchel Smit en Leroy van Zwam zal men er alles aan doen om het jonge team van FC Almere voor degradatie te behoeden. 

Komende zaterdag staat de stadsderby op het programma tussen FC Almere en ASC Waterwijk dat momenteel de koploper is in de tweede klasse A. Mocht FC Almere de koploper verslaan kan men misschien een plaatsje stijgen op de ranglijst. Dit duel op sportpark De Marken begint zaterdag om 14.00 uur

Geschreven door