Ex FC Almere speler Mike de Blieck geniet bij sv De Meteoor

Nadat bij FC Almere diverse spelers vertrokken naar andere clubs is FC Almere een andere weg ingeslagen. Het team 023 werd doorgeschoven en werd eerste team en dat draait lekker mee in de derde klasse. 

Een van de vertrokken spelers is Mike de Blieck die heel wat jaartjes bij de club heeft gespeeld en menig doelpunt scoorde. Nu speelt Mike bij sv De Meteoor in Tuindorp Oostzaan, deze zondag club speelt in de vierde klasse en kan a.s. zondag de kampioensvlag hijsen als men gelijk speelt tegen hekkensluiter Geel-Wit ‘20.

Uiteraard wensen we Mike en zijn team zondag veel succes en kan hij ook voor de zoveelste keer zijn deel leveren aan dit succesvolle seizoen!

archieffoto: Mike in actie toen hij nog bij FC Almere speelde.

Geschreven door