Waterwijk vrouwen binden ook Kadoelen aan de zegekar.

Het vrouwenteam van Waterwijk heeft Kadoelen geen kans gegeven om de dadendrang van de Almeerse Dames te verstoren. Het werd een degelijke overwinning en daar was niets op af te dingen.

Hoog tempo

In de zaterdag derde klasse A heeft Waterwijk de koppositie weer versterkt. Het team van trainer Pourchez zegevierde met 5-0 en blijft koploper in hun klasse. Na acht minuten werd het 1-0 door Yvette Raaijen. Met een hoog tempo kon de 2-0 niet uitblijven, Xara Hekkelman verdubbelde de voorsprong voor Waterwijk. Kadoelen probeerde wel om tot scoren te komen maar was niet bij machte en moest toestaan dat Waterwijk de betere ploeg was. In minuut 28 werd het ook nog 3-0 door Jainy Rooze. Nog voor de rust werd het ook nog 4-0 door Raaijen.

Verdiende winst.

Na de rust bleef Waterwijk de betere ploeg en wist ook nog de 5-0 op het scorebord te zetten. Jaimy Rooze liet de Kadoelen keepster kansloos. Wat Kadoelen hierna ook probeerde de ploeg had kennelijk niet z’n middag en verloor dan ook verdiend.

Trainer Pourchez kon dan ook niet anders als tevreden zijn. Er werd hard gewerkt en ook nog gescoord en daar gaat het toch allemaal om. Komende wedstrijd gaat men op bezoek bij sv Diemen.

Geschreven door