Amateur programma met hoogtepunt de derby FC Almere tegen Waterwijk.

Op Sportpark De Marken staat  zaterdag in 2A een aardige wedstrijd op het programma. Hekkensluiter FC Almere en koploper Waterwijk ontmoeten elkaar deze middag. Eerder dit seizoen ging FC Almere flink onderuit tegen de stadgenoot. Kan Almere stunten of gaat Waterwijk de oudste amateurclub van Almere weer met de neus op de feiten drukken. Om 14.00 uur fluit arbiter Tol voor de aftrap en hopen we op een leuke wedstrijd.

SC Buitenboys gaat in 3B bij VVA/Spartaan proberen de volgende winstpartij aan het totaal toe te voegen. De koploper staat fier bovenaan en het verschil met Wartburgia is al opgelopen tot 8 punten. 

In 4F gaat Forza Almere de strijd aan bij BVV ‘31. De Almeerders olv Martijn Sluijk draaien goed mee en willen graag drie punten aan het totaal toevoegen.

De wedstrijd Diemen vrouwen tegen Waterwijk vrouwen is dit weekend uitgesteld.

Het zondagteam van Waterwijk moet in 4E naar JSV Nieuwegein. Het team van Geruillo Koenders vormt een mooie eenheid en moet in staat zijn de punten mee naar Almere te nemen en dan kan men zomaar weer een plaats stijgen op de ranglijst.

Later meer over deze duels.

Geschreven door