Energie besparen met De Groene Karavaan

Geschrokken van de nieuwe energietarieven? Begrijpelijk. Je kan iets doen aan de hoge energiekosten, namelijk: energie besparen.

Kom naar de open dag van De Groene Karavaan op zaterdag 9 april bij Next Generation Woning aan de Neonweg in Almere. De Groene Karavaan helpt Almeerders om energie bespaarplannen werkelijkheid te maken. Het is een mobiele expositie waarin je veel verschillende technieken en verduurzamingsmaatregelen in het echt kunt bekijken. Daarnaast zijn er mensen met veel kennis over de technieken en zij vertellen je alles over het verduurzamen van je woning.

Deskundige kennis

Op de open dag zijn er extra deskundigen aanwezig met uiteenlopende vakkennis, bijvoorbeeld over isolatie, warmtepompen, zonneboilers, infraroodpanelen of lage temperatuurverwarming. Ze vertellen je hoe het werkt en kunnen je laten zien hoe het eruit ziet.

WOAB

Bij de open dag van de Groene Karavaan is ook iemand aanwezig van het Woningabonnement Almere (WOAB). Met een Woningabonnement kun je je huis laten verduurzamen zonder spaargeld daarvoor te hoeven hebben. Je investeert de verbeteringen grotendeels met de besparing op je energierekening. Laat je informeren over deze manier van verduurzamen tijdens de open dag.

Kom naar de open dag van de Groene Karavaan

Kortom, wil je op de hoogte zijn van alle mogelijkheden om je energiekosten te verlagen en comfortabel te wonen, kom dan naar de open dag van De Groene Karavaan op zaterdag 9 april. Je vindt de Groene Karavaan op de Neonweg 80 bij Next Generation Woning van 10 tot 16 uur. De Groene Karavaan is een initiatief van WOAB-Almere- Link opent in nieuw tabblad en Next Generation Woning- Link opent in nieuw tabblad en wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Flevoland en gemeente Almere.

Kijk voor meer informatie op degroenekaravaan.nl.

Geschreven door