Getuigen gezocht overval drogisterij Almere Haven

Op woensdag 20 april rond 18.00 uur werd een drogisterij aan het Plein overvallen. Hierbij werd een winkelmedewerker bedreigd met een wapen. De overvaller ging er vandoor met een geldbedrag. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 18.00 uur parkeert een jongen op een zilverkleurige scooter voor de winkel. De jongen loopt met een gele plastic tas de winkel in en gaat direct naar de kassa’s. Hij bedreigt de kassamedewerker met een zwaar slagwapen en eist geld. Vervolgens gaat de overvaller er met de buit vandoor op de gestolen scooter. Een zoekactie door de politie naar de overvaller levert helaas niets op.

Signalement
Van de overvaller is het volgende signalement bekend:

  • Volledig in het zwart gekleed
  • Jongeman
  • 15-16 jaar oud
  • Had een gele plastic tas mee
  • Reed op een zilverkleurige scooter met kenteken F835NP. Deze scooter bleek vorige week te zijn gestolen in Almere.

Uw hulp gevraagd
De politie komt graag in contact met mensen die:

  • De scooter eerder deze week heeft gezien of meer informatie heeft hierover;
  • Heeft gezien waar de scooter vandaan kwam voor de overval;
  • Heeft gezien waar de scooter heen reed na de overval;
  • Getuige was van de overval;
  • Beelden heeft van de overval, overvaller of scooter.

Neem contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier. Hierop kunt u ook beeldmateriaal uploaden.

Geschreven door