Holland Cup was weer groot succes.

Op diverse complexen in Almere is het afgelopen weekend gestreden voor de Holland Cup. Dit toernooi dat al jaren wordt gespeeld was ook nu weer een mooie beleving. Vele voetballers waren zeer enthousiast bezig hun favoriete sport te beoefenen. 

Veel waardering.

Coördinator Arno Van As van FC Almere heeft veel waardering voor de wijze hoe zijn medewerkers zich ingezet hebben, “ Grandioos allemaal, een fijne sfeer, sportieve wedstrijden met natuurlijk soms wel op het scherpst van de snede maar dat hoort er natuurlijk ook bij. Ik heb een geweldig toernooi beleefd met alles erop en eraan. Grote complimenten wil ik dan ook nogmaals kwijt aan alle vrijwilligers die zoveel inzet getoond hebben om dit toernooi mede te doen slagen, zeker wil ik de mensen achter de bar en in de keuken niet vergeten want het verzorgen van de inwendige mens mag natuurlijk bij zo ń evenement niet ontbreken “, aldus Van As die met zijn ervaring in de toekomst nog veel kan betekenen voor FC Almere. 

foto: v.l.n.r.  Ferry Los, Remco Fens en Arno Van As.

Later meer over de Holland Cup i.s.m. andere Almeerse clubs.

Geschreven door