Arno van As ziet FC Almere als grote uitdaging!

FC Almere heeft Arno van As bereid gevonden om diverse zaken bij de club te begeleiden. Als voorzitter van Wedstrijdzaken, Scheidsrechters en de Accomodatie is Van As inmiddels gestart bij de club uit Almere- Haven.

Als uitvoerder verkeerstechniek is hij dagelijks werkzaam bij Heijmans Wegspecialisme. Eerder was hij ook verbonden aan sportvereniging Sporting Almere waar hij diverse activiteiten coördineerde. Hij is Sporting Almere nog steeds dankbaar dat hij destijds deze kans kreeg. Nu FC Almere dus waar Arno van As nu al actief is en aardig wat medewerkers kent. Het is voor hem weer een grote uitdaging om bij deze club zijn steentje bij te dragen en deze drie afdelingen goed te begeleiden en zelf ook zijn deel hieraan te leveren. 

Gesprekken

Van As over de club: “Inmiddels waren er gesprekken op gang gekomen met leden en vrijwilligers van FC Almere, na de vraag of ik hen van dienst kon zijn. Deze gesprekken, naderhand ook met het nieuwe bestuur waren prettig en over en weer was er een klik. De club “voelde” goed. Inmiddels zijn het bestuur en ik overeengekomen dat ik de Commissie Wedstrijdzaken, Scheidsrechterzaken en Accommodatie-beheer (WSA) mag gaan leiden. Inmiddels heb ik daar al enkele vrijwilligers voor benaderd. Vooral dat laatste is ook voor mij nieuw, maar ga met goede moed ook deze uitdaging aan. Daarnaast pak ik ook de Coördinatie van de Holland Cup weer op, nu voor FC Almere. Ik hou van een directe aanpak en verwacht nakomen van afspraken, maar ben daarentegen ook zeer flexibel en staat altijd open voor overleg, samenspraak en samenwerking. Ik ondersteun de visie en beleid van het bestuur en wil deze ook als zodanig uitdragen: FC Almere op weg naar professionalisering en van de club een club voor iedereen maken !! Ik heb er zin in om aan de slag te gaan “:  aldus Van As die ook twee zoons heeft voetballen bij de club en hen zeker ook zal steunen bij de wedstrijden.

Het bestuur van FC Almere ziet dat de club op deze manier weer een verdere stap zet in de goede richting. De club hoopt ook dat er nog meer vrijwillige medewerkers zich aanmelden zodat de club nog sterker voor de dag kan komen.

Geschreven door